Враження від українського бренду LU
Нещодавно вирішила оновити свій гардероб і шукала щось зручне для щоденного носіння, але водночас стильне. Натрапила на бренд LU і замовила кілька базових топів і сукню, бо хотіла перевірити, як сидітимуть на фігурі.
4 Views

Я давно шукала український бренд, де можна знайти одночасно стильні та зручні речі, і тепер регулярно замовляю з LU — це те, що я використовую для оновлення гардеробу. Замовляла сукні, футболки і штани, і вони реально добре сидять, тканини дихають, не втрачають форму після прання і не потребують постійного прасування, що економить час. Мені подобається, що колекції лаконічні, без зайвих деталей, тому можна швидко скласти комплект для роботи або для зустрічі з друзями. Особливо ціную натуральні матеріали: бавовна, льон, віскоза, вони приємні на шкірі і комфортні для довгого носіння. Для мене великий плюс, що бренд пропонує і демісезонні, і літні речі, а базові моделі можна комбінувати практично будь-де. Речі з LU стали частиною мого щоденного стилю, і тепер я знаю, що навіть прості базові топи та сукні можуть виглядати сучасно і стильно без зайвої мороки. Крім того, це реально підтримка українського виробника, що теж для мене важливо.